Vinter, mænds tøj, kvinders tøj, sko har 50% rabat
Billig herretøj, dametøj og sko
 
Forside >  Herre >  Jakker >  Online Engroshandel Jakker electric yellow Helly Hansen Loke skaljakke - A7Z4DEG289821069 - Herretøj

Online Engroshandel Jakker electric yellow Helly Hansen Loke skaljakke - A7Z4DEG289821069 - Herretøj

DKK3,956.84  DKK1,237.19

  • Model: M96691
  • 953 Antal på lager

Tilføj til kurven:


Perkekt til multisport, ultra letvægts trekking eller hvis du har behov for at dit tøj ikke fylder meget i kufferten.

Loke Jacket fra Helly Hansen er klassens frække dreng, idet den gør sig rigtig godt til multisport eller alle andre former for ultra letvægts aktiviteter - og så koster den kun det halve.
Loke Jacket vejer 280 gram i str. large og har et vandsøjletryk på 15.000 mm.

Skaljakken er ventileret under armene med en enkeltvejs lynlås og også lommerne fungerer glimrende som ventilation idet der er et meshfor på indersiden.

Den ene lomme kan bruges til at pakke jakken ind i og så fylder den ikke meget i lommen på en rygsæk, eller måske i en Camelbak rygsæk, på enkeltdagsvandring eller cykling.

Lommerne er placeret dejligt højt, så de ikke kommer til at genere for et hoftebælte på en rygsæk eller en klatresele.
Forneden kan skaljakken fra Helly Hansen snøres sammen med en enkelthåndsbetjent lukkemekanisme og hætten kan naturligvis rumme en hjelm og snøres sammen hvis du skal bruge den uden hjelm.

Vi er ikke i tvivl om at Helly Hansens designere har gjort et fanomenalt stykke arbejde og udfordrer mange andre aktører der ønsker at gøre hoserne grønne hos alle os der elsker det lette liv med høj puls.Copyright @2019 www.jltdcchem.com.